Robben steunt Ødegaard, Louis maakt zijn point

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Robben steunt Ødegaard, Louis maakt zijn point

'This is between the club and the player and not open for discussion for the media. Point.'
Louis van Gaal had het na de 3-0 zege op Liverpool weer eens aan de stok met een journalist, die hem vroeg naar de contractsituatie van David de Gea. Onze landgenoot probeerde de discussie met ferme taal af te sluiten, maar dat resulteerde in een klassiek barbarisme (vanaf 1 minuut 30).

'Hij heeft niks te winnen, alleen maar te verliezen'
• Arjen Robben maakt zich zorgen om het Noorse supertalent Martin Ødegaard. De vijftienjarige spelmaker staat ook op het verlanglijstje Bayern München, de club van Robben. 'Een groot talent, maar hij is pas vijftien. Het belangrijkste is dat iedereen om hem heen rustig blijft. Dan kan hij zich volledig op het voetbal richten', aldus Robben. De Oranje-international spreekt uit ervaring. Op zestienjarige leeftijd debuteerde hij in het shirt van FC Groningen. En ook de verwachtingen rondom Robben waren enorm.

• Liverpool is na de zoveelste nederlaag van dit seizoen niet alleen het lachertje van de Premier League..... The Reds gingen zondagmiddag met 3-0 ten onder tegen aartsrivaal Manchester United, alweer de zevende nederlaag van dit seizoen.

• Een opmerkelijk beeld aan de zijlijn tijdens het Serie A-duel tussen Genoa en AS Roma. Waarom de Romeinse leider Francesco Totti precies boos is, is niet duidelijk. Maar de invaller weigert heel opzichtig de aanvoerdersband van Seydou Keita, een stukje stof dat doorgaans om de arm prijkt van de 38-jarige spelmaker.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.