Robben ook naar Noordwijk als hij niet speelt bij Bayern

Reacties

Hoewel Arjen Robben door een afgeknelde zenuw zaterdag niet in actie kwam tegen Werder Bremen, rekent Guus Hiddink erop dat de 31-jarige vleugelspits van Bayern München zich maandag zonder problemen kan melden in Noordwijk. De bondscoach sloot uit dat Robin van Persie en Ron Vlaar zich alsnog bij de selectie voegen.

Robben ook naar Noordwijk als hij niet speelt bij Bayern

Robben haakte anderhalve week geleden in de Champions League-wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk geblesseerd af en kwam sindsdien niet meer in actie voor Bayern. Deze week sprak hij in gesprek met Voetbal International echter al de verwachting uit dat hij zondag tegen Borussia Mönchengladbach weer kan spelen. 'Zo niet, dan roep ik hem op en kijken we maandag verder', stelde Hiddink.

Van Persie en Vlaar zijn er sowieso niet bij. De aanvoerder van het Nederlands elftal miste de laatste wedstrijden van Manchester United door een enkelblessure, die hij op 21 februari opliep op bezoek bij Swansea City. Ook Vlaar kwam deze maand door een kuitblessure nog niet in actie voor zijn club. Aston Villa hoopt de verdediger terug te hebben voor het duel van 4 april met uitgerekend Man Utd.

Davy Klaassen is er ondanks aanhoudende buikwand- en liesklachten wél bij. De 22-jarige Ajax-middenvelder zat daarom aanvankelijk nog niet bij de voorselectie. 'Het leek de verkeerde kant op te gaan met zijn fysieke gesteldheid', legde Hiddink uit. 'Ik heb Frank de Boer vorige week laten weten dat we hem in de gaten houden. Als het goede kant op zou gaan, zouden we hem oproepen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.