Ajax begint met Milik, Kishna verbannen naar de bank

Reacties

Arek Milik start vanavond tijdens de achtste finale van de Europa League in de basis bij Ajax, Ricardo Kishna begint op de bank. De Amsterdammers trappen om 19.00 uur in Kiev af tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk.

Ajax begint met Milik, Kishna verbannen naar de bank

De Pool start in de punt van de aanval, waardoor Lasse Schöne als linksbuiten zal opereren. Omdat Anwar El Ghazi op rechts speelt, zit Kishna op de bank. Milik maakt derhalve zijn rentree na blessureleed. In het uitduel met Legia Warschau (0-3) in de vorige ronde scoorde hij nog twee keer, maar in de topper tegen PSV raakte hij geblesseerd aan zijn hamstring.

Hij moest daardoor het duel met Excelsior (1-0) laten schieten, maar voor de wedstrijd in Kiev is hij weer fit. Verder kent de opstelling van Frank de Boer weinig verrassingen. Nick Viergever staat naast Joël Veltman centraal achterin, waardoor aanvoerder Niklas Moisander weer op de bank zit. Jairo Riedewald heeft de wedstrijdselectie niet gehaald.

Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Viergever, Boilesen; Bazoer, Serero, Klaassen; El Ghazi, Milik, Schöne.
Dnjepr Dnjepropetrovsk: Boiko; Egídio, Bacelar, Fedetskyy, Cheberyachko; Fedorchuk, Bezus; Zozulya, Rotan, Konoplyanka; Seleznyov.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.