Robben hervat groepstraining in goed gezelschap

Reacties

Een dag na de pijnlijke uitglijder tegen FK Rostov was er bij Bayern München goed nieuws over Arjen Robben. De Oranje-international is weer inzetbaar.

Robben hervat groepstraining in goed gezelschap

Robben keerde vorige week geblesseerd terug na zijn optreden met Nederland in het WK-kwalificatieduel met Luxemburg. De aanvaller miste door de fysieke problemen de Bundesliga-topper tegen Borussia Dortmund en de Champions League-wedstrijd tegen FK Rostov. Beide ontmoetingen leverden Bayern een nederlaag op.

Om de crisis in de kiem te smoren moet zaterdag worden gewonnen van Bayer Leverkusen. Robben is dan beschikbaar voor trainer Carlo Ancelotti, die ook weer een beroep kan doen op doelman Manuel Neuer. Beiden sloten donderdag na hun absentie net als Javi Martínez weer aan bij de groepstraining.

'De situatie wordt beter', zei trainer Ancelotti over de personele problemen. 'We werken samen voor een succes in de topper tegen Leverkusen.' Arturo Vidal, die geblesseerd terugkeerde van interlandverplichtingen met Chili, is op de weg terug. De middenvelder werkte een individueel programma af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.