RKC Waalwijk kiest uit zes trainers opvolger Koeman

Reacties

RKC Waalwijk stelt op korte termijn een nieuwe trainer aan. Er staan zes kandidaten - in willekeurige volgorde - op het lijstje van de nummer zestien uit de Eredivisie.Voetbal International legde beslag op de lijst namen.

RKC Waalwijk kiest uit zes trainers opvolger Koeman

Het betreft: Hans de Koning (nu FC Volendam), Harry van den Ham (FC Dordrecht), oud-speler Adrie Bogers (voorheen Sparta Rotterdam en NAC Breda), Martin Koopman (voorheen onder meer FC Den Bosch en BV Veendam), Marcel Bout (scout Bayern München) en voormalig Feyenoorder Geert Meijer.

Zij voldoen allen aan het profiel van de Brabantse club: werken met beperkingen, teamplayer en iemand die als mens bij de club past.

Er is tot dusver niet met kandidaat-trainers gesproken. Dat gebeurt pas als RKC overeenstemming heeft bereikt met de huidige assistent-trainers Rob Maas, Roy Hendriksen en Ed de Goeij (keepers). Zij zijn leidend in de keuze naar een opvolger van Erwin Koeman.

In de toekomst ziet RKC in Maas de nieuwe hoofdcoach, maar de assistent beschikt nog niet over de vereiste diploma's. Op korte termijn gaat hij beginnen met de cursus.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.