Riera hervindt liefde voor Liverpool na afketsen transfer

Albert Riera wilde door een tekort aan speeltijd en een gebrek aan communicatie met manager Rafael Benítez per se weg bij Liverpool. Een transfer naar Spartak Moskou ketste echter af. Plots hervond de 27-jarige aanvaller de liefde voor The Reds.

Riera hervindt liefde voor Liverpool na afketsen transfer

Twee weken geleden noemde Riera Liverpool een zinkend schip en zijn manager Benítez een tactloos persoon die doof voor iedereen was. Hij dacht de grote baas te zijn op Anfield Road. De Spaanse oefenmeester besloot Riera voorlopig te schorsen en adviseerde hem naar Rusland te gaan. De onderhandelingen met Spartak Moskou liepen echter vast op de persoonlijke wensen van de zestienvoudig international.

'De onderhandelingen met Spartak Moskou zijn mislukt', vertelt Riera aan Marca. 'Ik wil nu bij Liverpool blijven, dat is één van de beste clubs ter wereld. Het is geweldig om daar te spelen. We hebben een prachtig stadion en ik voel me er prima thuis. Ik heb gesproken met mijn landgenoten bij de club, Fernando Torres en José Reina en ze zijn met me eens dat Liverpool groots is.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen