Rentree Falcao geeft remise AS Monaco kleur

Reacties

AS Monaco speelde zaterdagmiddag voor de Emirates Cup, een door Arsenal georganiseerd oefentoernooi, met 2-2 gelijk tegen Valencia. De rentree van Falcao gaf het duel echter een feestelijk karakter voor de Monegasken.

Rentree Falcao geeft remise AS Monaco kleur

In de 72ste minuut kwam Falcao binnen de lijnen voor Dimitar Berbatov. Het waren zijn eerste minuten sinds 22 januari, toen hij in het bekerduel met de amateurclub Monts d'Or Azergues een zware knieblessure opliep. De Colombiaan hoopte het WK nog te halen, maar stelde zijn rentree diverse malen uit. Door zijn rentree tegen Valencia lijkt hij alsnog op tijd klaar voor speelminuten als de Ligue 1 volgend weekend van start gaat. Monaco speelt zondag thuis tegen Lorient.

Op het moment dat Falcao inviel stond het 2-1 voor Valencia door toedoen van Rúben Vezo (eigen doelpunt), Ricardo Carvalho (eigen doelpunt) en Paco Alcacér. Vlak na de invalbeurt van Falcao hielp Lucas Ocampos Monaco aan een remise met een knal vanaf achttien meter. Monaco vervolgt de Emirates Cup zondag met een duel met Arsenal. Valencia speelt dan tegen Benfica.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.