Remise tussen Liverpool en Spurs speelt Leicester in kaart

Reacties

De titelambities van Tottenham Hotspur hebben in en tegen Liverpool een flinke knauw gekregen. De nummer twee van Engeland slaagde er niet in om drie punten mee te nemen: 1-1.

Remise tussen Liverpool en Spurs speelt Leicester in kaart

De kraker tussen Liverpool en Tottenham kwam pas in de tweede helft écht los en het waren The Reds die de eerste tik uitdeelden. Een mooie combinatie tussen Daniel Sturridge en Philippe Coutinho werd door laatstgenoemde bekroond met een treffer. Het geplaatste schot van de Braziliaan was niet te keren door Hugo Lloris, die Spurs eerder nog op de been had gehouden door een inzet van Sturridge te keren.

Het antwoord van Tottenham deed slechts twaalf minuten op zich wachten. Christian Eriksen hield op de linkerflank een moeilijke bal binnen en bediende Harry Kane, die uit de draai raak schoot. Aangezien beide teams eigenlijk een zege nodig hadden, volgde een spectaculaire slotfase met mogelijkheden voor beide doelen. De grootste kans was voor Coutinho, die net naast de paal mikte. Aan de andere kant werd een treffer van Moussa Dembélé voorkomen door Simon Mignolet.

De remise op Anfield is goed nieuws voor koploper Leicester City, dat een voorsprong van zeven punten kan nemen als het zondag thuis van Southampton wint. Liverpool heeft ook weinig aan een punt. Het elftal van manager Jürgen Klopp blijft negende en dus wordt het lastig om via de competitie nog Europees voetbal af te dwingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.