Redknapp verbaast zich over uitblijven transfer Júlio César

Reacties

Júlio César staat nog steeds onder contract bij Queens Park Rangers en daar snapt Harry Redknapp niets van. De manager van de Londense club uit het Championship had meer interesse voor de 34-jarige Braziliaanse doelman verwacht.

Redknapp verbaast zich over uitblijven transfer Júlio César

QPR was zelfs bereid om de 77-voudige international van Brazilië transfervrij te laten vertrekken. 'Júlio César is een fantastische doelman. Hij is de eerste keus bij Brazilië, won de Champions League en eigenlijk alles wat er te winnen valt. Maar hij speelt nog altijd hier en geen enkele club heeft zich bij ons gemeld. Dat vind ik verrassend, ik had verwacht dat er meerdere topclubs uit heel Europa achter hem aan zouden zitten.'

Het uitblijven van een transfer kan Júlio César duur komen te staan, want bij QPR heeft hij geen basisplaats. Sterker nog, hij kwam dit seizoen nog maar één wedstrijd in actie: op 4 januari tijdens de 4-0 nederlaag in het FA Cup-toernooi tegen Everton. Robert Green krijgt de voorkeur onder de lat bij de Londense club.

'Júlio heeft enorm veel pech gehad', liet Redknapp in november al weten. 'We zijn bereid met hem mee te denken als er een club interesse toont. Hij moet wedstrijden gaan spelen, waar dan ook, zodat hij naar het WK kan. We vragen daarom geen transfersom voor hem. Hier komt hij niet in het elftal, want Green doet het fantastisch.'

Maar geen club meldde zich, waardoor de kans aanwezig is dat Júlio César aan het WK begint met slechts één wedstrijd in de benen. Het contract van Júlio César, die medio 2012 overkwam van Internazionale, loopt nog tot de zomer van 2016 door. De doelman zat de afgelopen interlands telkens wel bij de Seleçao, maar een vaste basisplaats heeft hij niet meer. Hij concurreert met Victor (Atlético Mineiro), Diego Cavalieri (Fluminense) en Jefferson (Botafogo).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.