Real-Man Utd blikvanger bij herstart Champions League

De Champions League staat aan de vooravond van de volgende fase. Real Madrid-Manchester United is de blikvanger van het eerste deel.

Real-Man Utd blikvanger bij herstart Champions League

Deze week staan de eerste vier heenduels op het programma. De kraker Real Madrid-Manchester United is woensdag het meest aansprekende affiche. Niet alleen vanwege de ontmoeting van de bevriende trainers José Mourinho en Sir Alex Ferguson, maar ook door de confrontatie tussen de spitsen in vorm Cristiano Ronaldo en Robin van Persie.

Terwijl in Santiago Bernabéu de twee Europese grootmachten tegenover elkaar staan, ontvangt Shakhtar Donetsk in Oekraïne woensdag Borussia Dortmund.

Een dag eerder staan in de Champions League ook interessante wedstrijden op het programma. Kan Celtic met de steun van de eigen fanatieke aanhang de Italiaanse koploper Juventus verrassen? En hoe brengt Zlatan Ibrahimovic het er met Paris Saint-Germain vanaf in en tegen Valencia?

Volgende week is het de beurt aan Arsenal, Bayern München, FC Porto, Málaga, Galatasaray, Schalke 04, AC Milan en Barcelona om te ontwaken uit de Europese winterslaap.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen