Real moet kater Clásico verwerken zonder Marcelo en Ramos

Reacties

Real Madrid moet woensdag de kater van El Clásico wegspoelen zonder Marcelo en Sergio Ramos. De twee verdedigers zitten niet bij de twintigkoppige selectie die afreist naar Oekraïne voor de Champions League-wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk.

Real moet kater Clásico verwerken zonder Marcelo en Ramos

Marcelo viel zaterdag tijdens de 4-0 nederlaag tegen Barcelona na een uur uit met een spierblessure. De vrees bestaat dat de 27-jarige Braziliaan twee tot drie weken aan de kant staat door de kwetsuur die hij begin november oorspronkelijk opliep tegen Paris Saint-Germain, toen Real een ticket voor de CL-knock-outfase veroverde. De linksback miste vervolgens ook al het verloren uitduel op 8 november met Sevilla.

Ramos staat door een terugkerende schouderblessure mogelijk nog langer aan de kant. De 29-jarige aanvoerder van Real zou zich aanvankelijk laten opereren na de kraker tegen Barcelona, maar zou nu aan Marca hebben laten weten dat hij ervoor kiest enkele weken rust te houden. De Spaanse verdediger heeft zijn laatste wedstrijd van 2015 daardoor mogelijk al gespeeld.

Omdat Álvaro Arbeloa eveneens ontbreekt tegen Shakhtar, zal trainer Rafael Benítez – als hij woensdag nog op de bank zit – moeten improviseren. Zaterdag bracht de Spaanse coach rechtsback Dani Carvajal als vervanger van de geblesseerde Marcelo. Een andere optie is het opstellen van Nacho Fernández, die twee weken terug tegen Sevilla ook als linksback speelde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.