Benítez heeft Benzema terug en denkt niet aan Messi

Reacties

Karim Benzema kan zaterdag tegen Barcelona zijn langverwachte rentree maken voor Real Madrid. Trainer Rafael Benítez kan putten uit een zo goed als fitte selectie.

Benítez heeft Benzema terug en denkt niet aan Messi

Benzema kwam anderhalve maand geleden voor het laatst in actie voor Real Madrid. Benítez hield hem in de weken voorafgaand aan de interlands aan de kant omdat hij verwikkeld was in een chantagezaak rondom Mathieu Valbuena, ploeggenoot bij de Franse nationale ploeg. Of Benzema zaterdag in de basis staat wilde Benítez niet zeggen: 'Hij heeft goed getraind en is beschikbaar. Of hij in de basis staat, zullen we zien.' Behalve Benzema kunnen ook Sergio Ramos en Gareth Bale gewoon meedoen in de kraker van zaterdag 18.15 uur.

In de afgelopen weken sijpelden in Spaanse kranten berichten door dat spelers van Real Madrid bij Benítez geklaagd zouden hebben over de te conservatieve tactiek. 'Ik heb veel respect voor journalisten en ik weet hoe moeilijk het voor hen is om aan informatie te komen, maar ik kan zonder meer zeggen dat dit een onzinverhaal is. Er is nooit zo'n gesprek geweest', zei Benítez.

Benítez wil Barcelona, dat drie punten meer heeft, van de troon stoten. 'Ik houd er niet van om tweede te staan. Daar wil ik morgen wat aan gaan doen.' Het al dan niet meedoen van Barça-vedette Lionel Messi deert Benítez niet. 'Wij gaan uit van onze eigen kwaliteiten, tegen wie we ook spelen. Wij willen aanvallen en onze tegenstander onder druk zetten, dat hoort bij een club als Real Madrid.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.