'Real Madrid heeft rap na vertrek Benzema nieuwe spits binnen'

Reacties

Real Madrid heeft een opvolger voor de vertrokken Karim Benzema binnen. De nummer twee van La Liga van afgelopen seizoen huurt Joselu voor een jaar van Espanyol.

'Real Madrid heeft rap na vertrek Benzema nieuwe spits binnen'
© Pro Shots

Volgens Fabrizio Romano is de deal in kannen en kruiken. Joselu wordt voor een jaar gehuurd van Espanyol, dat daarvoor een huurvergoeding van een half miljoen euro ontvangt. Daarna kan Real Madrid de spits voor anderhalf miljoen euro definitief overnemen, maar de koopoptie is niet verplicht. Daarnaast levert de Spanjaard salaris in om bij Real Madrid te spelen volgend seizoen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De 33-jarige spits is een echte laatbloeier. De afgelopen twee seizoenen in La Liga scoorde hij aan de lopende band. Vorig seizoen maakte hij er veertien voor Espanyol en dit seizoen staat de teller op zestien goals. In maart maakte hij op 32-jarige leeftijd zijn debuut voor het nationale team van Spanje. Tien minuten voor tijd viel hij in tegen Noorwegen en de spits scoorde vervolgens nog twee keer.

Afgelopen donderdag kwam hij opnieuw in de slotfase binnen de lijnen en maakte Joselu twee minuten voor tijd de winnende treffer tegen Italië, waardoor Spanje zondag in de finale van de Nations League staat. Joselu speelde in het verleden ook al voor Real Madrid. Hij kwam twee keer in actie in de hoofdmacht. Daarna kwam hij via Hoffenheim, Eintracht Frankfurt, Hannover 96, Stoke City, Deportivo La Coruna, Newcastle United en Deportivo Alavés bij Espayol uit.

Spelersprofiel

Joselu


Geboortedatum:
27 maart 1990
Leeftijd:
34
Geboorteplaats:
Stuttgart
Nationaliteit
Spanje
Lengte:
1,92 m
Gewicht:
80 kg
Huidige club:
Real Madrid
Nationaal team:
Spanje
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.