Quekel schiet Den Bosch naar zege, Helmond gelijk in Emmen

FC Den Bosch heeft ten koste van VVV-Venlo ook de tweede wedstrijd in de derde periode van de Jupiler League gewonnen. FC Emmen en Helmond Sport kwamen niet verder dan een gelijkspel.

FC Den Bosch – VVV-Venlo 1-0
In stadion De Vliert bepaalde Erik Quekel al na 24 minuten de eindstand tegen VVV-Venlo op 1-0. Door de nipte overwinning is de ploeg van trainer Ruud Kaiser na twee wedstrijden in de derde periode nog zonder verliespunten. Voor VVV betekende het alweer de zesde nederlaag van dit seizoen. De Limburgse formatie van trainer René Trost bezet na twintig speelronden de zesde plaats. FC Den Bosch is terug te vinden op plek veertien.

FC Emmen – Helmond Sport 2-2
FC Emmen en Helmond Sport hebben een punt overgehouden aan hun onderlinge competitieduel. De ploeg van trainer Joop Gall kwam tot twee keer toe op voorsprong door Alexander Bannink, maar moest uiteindelijk toch genoegen nemen met een gelijkspel.

Een minuut na de 1-0 van Bannink, scoorde Mark Janssen namens Helmond Sport de 1-1, terwijl de spits een kwartier voor tijd de tweede treffer van Bannink (2-1) onschadelijk maakte: 2-2. FC Emmen is terug te vinden op plaats tien met 27 punten in de Jupiler League, terwijl de Brabanders zevende staan met 29 punten.