QPR ondanks degradatie verder met trainer Ramsey

Reacties

Chris Ramsey blijft hoofdtrainer van Queens Park Rangers. Ondanks degradatie uit de Premier League hebben The Hoops zijn contract met drie seizoenen verlengd.

QPR ondanks degradatie verder met trainer Ramsey

Ramsey nam dit seizoen tussentijds het roer over bij QPR na het opstappen van Harry Redknapp. Het lukte hem niet de club voor de Premier League te behouden, maar hij maakte dermate veel indruk op de clubleiding dat zijn aflopende contract is verlengd. De klus op Loftus Road in West-Londen is Ramsey's eerste functie als zelfstandig trainer.

De voormalige verdediger wacht de taak QPR zo snel mogelijk weer terug naar de Premier League te leiden. Wel moet hij vrezen voor een leegloop van zijn selectie, aangezien de club een salarishuis heeft dat zwaar op de begroting drukt.

Clubtopscorer Charlie Austin staat in de belangstelling van Newcastle United, terwijl het van onder anderen Leroy Fer, Steven Caulker en Sandro onduidelijk is of zij in het Championship willen spelen. QPR sluit het seizoen zondag af met de uitwedstrijd tegen Leicester City.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.