'QPR en Lille richten hun pijlen op Sigthórsson'

Reacties

Queens Park Rangers en Lille hebben zich bij Ajax officieel gemeld voor spits Kolbeinn Sigthórsson. Bovendien zou er interesse zijn van een Duitse topclub.

'QPR en Lille richten hun pijlen op Sigthórsson'

De nummer zestien van de Engelse Premier League en de nummer dertien van de Franse Ligue 1 hopen de aanvaller nog in de winterse transferperiode over te nemen, zo weet De Telegraaf. Ajax-trainer Frank de Boer liet eerder al weten dat hij hoopt dat Sigthórsson het seizoen afmaakt in Amsterdam, de IJslander heeft nog een contract tot medio 2016.

Desalniettemin heeft de Pool Arek Milik momenteel een streepje voor op Sigthórsson, die derhalve genoegen lijkt te moeten nemen met een rol op het tweede plan. Naast de interesse van QPR en Lille zou er volgens de zaakwaarnemer van de voormalige spits van AZ ook een Duitse topclub zijn die hengelt naar de diensten van zijn cliënt. Om welke club dat gaat is niet bekend.

Qatar
Sigthórsson reist ondanks de enkelblessure waarvan hij momenteel herstelt gewoon mee naar Qatar, waar Ajax van 4 tot 11 januari een trainingskamp belegt. Op zaterdag 10 januari speelt het een oefenduel met Schalke 04. Net als de IJslandse spits zijn ook de revaliderende Denen Viktor Fischer en Nicolai Boilesen van de partij.

Ook heeft trainer Frank de Boer in zijn 29-koppige selectie voor de overwintering plek ingeruimd voor een aantal jonge talenten. Zo stappen middenvelders Abdelhak Nouri en Donny van de Beek, aanvaller Robert Muric en keeper Indy Groothuizen zondag in het vliegtuig. Lerin Duarte, die van Ajax mag vertrekken, blijft achter in Amsterdam.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.