Qazaishvili belangrijkste kandidaat spitspositie Vitesse

Reacties

Valeri Qazaishvili is vooralsnog de belangrijkste kandidaat om de vacature van centrumspits op te vullen bij Vitesse voor het duel met Ajax. De Arnhemse club zag Mike Havenaar en eerder Jonathan Reis voor deze positie vertrekken.

Qazaishvili belangrijkste kandidaat spitspositie Vitesse

Vitesse sloot afgelopen zondag de voorbereiding op het nieuwe seizoen af met een overwinning bij Bolton Wanderers (0-1).

In de spits van de ploeg uit Arnhem stond opnieuw Qazaishvili. De 21-jarige Georgische middenvelder stond eerder in de week ook tegen Chelsea (1-3 verlies) in de basis en lijkt de voorkeur te krijgen van trainer Peter Bosz.

Aanwinst Abiola Dauda is nog niet wedstrijdfit en Bosz lijkt geen vertrouwen te hebben in Uros Djurdjevic en Marcus Pedersen. Laatstgenoemde staat volgens Noorse media nadrukkelijk in de belangstelling van het Deense Esbjerg fB. Een van beide spitsen mag deze transferperiode vertrekken.

Voor de competitiestart, komende zondag bij Ajax, lijkt Bosz zijn basiself al in zijn hoofd te hebben. Zo staat Kelvin Leerdam op het middenveld en lijkt de van SC Heerenveen overgekomen Arnold Kruiswijk de eerste gegadigde voor de positie van linksachter. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.