PSV verbant Arias om disciplinaire redenen naar beloften

Reacties

PSV heeft Santiago Arias tot nader order teruggezet naar de beloftenploeg. De Colombiaanse rechtsback heeft gemaakte afspraken geschonden.

PSV verbant Arias om disciplinaire redenen naar beloften

De club meldt vrijdag dat de 24-jarige Arias afspraken omtrent zijn aankomst in het trainingskamp in Zwitserland heeft genegeerd. 'Dat tolereren we bij PSV van niemand', vertelt trainer Phillip Cocu op de clubwebsite. 'Wij zijn een team. Voor iedereen gelden dezelfde afspraken.'

Arias zou zich vandaag melden in het Zwitserse Verbier, maar liet de club weten pas zondag naar Eindhoven af te reizen. Behalve de disciplinaire straf wacht de verdediger daarom ook een boete. 'Voor zijn handelen is geen enkele aanleiding, vandaar dat we dit hoog opnemen', besluit Cocu over de rechtsback, die deze zomer meedeed aan de strijd om de Copa América.

Arias beschikt in Eindhoven over een contract tot medio 2019. Afgelopen seizoen kwam hij tot 32 competitieduels en was hij in de Champions League zes keer van de partij. Ook in de strijd om de Johan Cruijff Schaal en duels om de KNVB-beker (drie) gaf hij acte de presence.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.