PSV sluit trainingskamp af met strandtraining

Reacties

Op het strand van Golden Sands in het noorden van Malta heeft PSV zondagmiddag het trainingskamp afgesloten. Maandag reizen de Eindhovenaren terug naar Nederland.

PSV sluit trainingskamp af met strandtraining

Op het drukke strand werkte PSV tussen de badgasten onder meer een rondo af waarbij de bal de grond niet mocht raken. Ook liepen de spelers een paar keer op en neer over het strand, waarbij Hectór Moreno en Maxime Lestienne niet aan alles meededen en Simon Poulsen achterbleef in het hotel. PSV verbleef sinds afgelopen maandag in Zuid-Europa. Daar bereidde het zich voor op de tweede seizoenshelft. Dat deed de ploeg in overwegend prima omstandigheden.

PSV speelde weliswaar slechts één oefenduel in plaats van de geplande twee. Er werd met 2-1 verloren van de Maltese landskampioen Hibernians FC. De pas op woensdag ingeplande oefenwedstrijd tegen het Montenegrijnse FK Decic werd op donderdag afgelast, daarvoor in de plaats kwam een onderlinge oefenpartij.

Voor PSV breken drukke weken aan. Na de competitietopper tegen Feyenoord van zondag volgen de wedstrijden elkaar in rap tempo op. Na FC Twente-thuis van een week later speelt de ploeg tot aan 20 maart vrijwel elke vier dagen een wedstrijd, waaronder de kwartfinale in het toernooi om de KNVB-beker en de twee duels met Atlético Madrid in de achtste finale van de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.