PSV raadpleegt Amerikaanse specialist over blessure Schaars

Reacties

PSV heeft nog altijd geen diagnose kunnen stellen over de blessure die Stijn Schaars maandagavond heeft opgelopen voordat hij met Jong PSV de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk in de Jupiler League wilde afwerken. De medische staf gaat eerst overleggen met een specialist in de Verenigde Staten.

PSV raadpleegt Amerikaanse specialist over blessure Schaars

De zorgen om de nieuwe kniekwetsuur van Schaars, die maandag van het veld werd gedragen, lijken daarmee gerechtvaardigd. Het zou een flinke tegenvaller zijn voor de dertigjarige middenvelder, die getuige optredens in de duels van Jong PSV met VVV-Venlo en FC Volendam juist op de weg terug was nadat hij eind vorig seizoen een knieoperatie had ondergaan.

Schaars speelde zijn laatste wedstrijd in het eerste van PSV op 29 maart, voordat hij zich daarna in de Verenigde Staten liet opereren omdat hij al langer kampte met klachten aan zijn knie. Hij miste daardoor ook het WK in Brazilië. Vorig seizoen was de 23-voudige international met 38 duels nog een belangrijke kracht in het elftal van PSV-coach Phillip Cocu.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.