PSV met teruggekeerde Park aan aftrap tegen AC Milan

Ji-Sung Park staat dinsdagavond tegen AC Milan aan de aftrap bij PSV. Phillip Cocu geeft de Zuid-Koreaan de voorkeur boven Florian Jozefzoon. Voor Park is het zijn eerste optreden sinds zijn terugkeer in Eindhoven.

PSV met teruggekeerde Park aan aftrap tegen AC Milan

Saillant genoeg was Milan ook al de tegenstander in wat tot nu toe de laatste wedstrijd van Park voor PSV was. Op 4 mei 2005 won de Eindhovense club mede dankzij een goal van Park met 3-1 van Milan, dat zich door het cruciale uitdoelpunt van Massimo Ambrosini desondanks plaatste voor de finale van de Champions League.

Bij afwezigheid van de geblesseerde Zakaria Bakkali kiest Cocu met Park als rechterspits voor extra routine in zijn piepjonge elftal. Van de overige tien spelers heeft alleen Stijn Schaars ruime Europese ervaring. De 29-jarige middenvelder keert terug in de basis. Fysieke ongemakken hielden hem tegen NEC en Go Ahead Eagles nog op de tribune.

Volledige opstelling: Jeroen Zoet; Joshua Brenet, Jeffrey Bruma, Karim Rekik, Jetro Willems; Georginio Wijnaldum, Stijn Schaars, Adam Maher; Ji-Sung Park, Tim Matavz, Memphis Depay.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen