PSV met Schaars en Toivonen tegen hekkensluiter Dinamo

Stijn Schaars (foto) is volledig hersteld van zijn heupblessure en staat dan ook in de basis bij PSV, dat het donderdagavond 19.00 uur in de Europa League opneemt tegen Dinamo Zagreb.

PSV met Schaars en Toivonen tegen hekkensluiter Dinamo

Schaars is de controleur op het middenveld van de Brabanders, dat daarnaast bemand wordt door Ola Toivonen en Adam Maher. De basisplaats van Toivonen betekent dat Oscar Hiljemark ten opzichte van het duel met PEC Zwolle (1-1) van zaterdag naar de bank verhuist.

Rechts achterin krijgt Santiago Arias van trainer Phillip Cocu de voorkeur boven Joshua Brenet, terwijl Jorrit Hendrix zoals verwacht de positie van Karim Rekik inneemt. Rekik speelde afgelopen weekend wel tegen Zwolle, maar is nog niet topfit. Voorin wordt Zakaria Bakkali, die met enkelklachten kampt, vervangen door Memphis Depay. De voorhoede van PSV wordt gecompleteerd door Jurgen Locadia en Luciano Narsingh.

PSV vangt het duel aan als nummer twee van Groep B. De Eindhovenaren hebben vier punten, drie meer dan het als vierde geklasseerde Dinamo Zagreb. Ludogorets (negen punten) is koploper, terwijl Chornomorets Odessa (drie) derde staat.

De volledige opstellingen:
PSV: Tyton; Arias, Bruma, Hendrix, Willems; Maher, Schaars, Toivonen; Narsingh, Locadia, Depay.

Dinamo Zagreb: Zelenika; Pinto, Addy, Simunic, Pivaric; Brozovic, Antolic, Lima; El Arabi, Sammir, Fernandes.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen