PSV hoopt op Narsingh in bekerduel met Heracles

Reacties

PSV-trainer Phillip Cocu hoopt dat Luciano Narsingh tegen Heracles Almelo zijn rentree kan maken. De Eindhovenaren nemen het woensdagavond in de achtste finale van het toernooi om de KNVB-beker op tegen de Tukkers.

PSV hoopt op Narsingh in bekerduel met Heracles

Cocu blikte maandag – op de dag dat bekend werd dat hij zijn contract gaat verlengen tot 2019 én dat PSV het in de Champions League opneemt tegen Atlético Madrid – vooruit op het bekertreffen. Daarbij gaf de trainer alvast één wijziging in zijn basisploeg prijs: tweede doelman Remko Pasveer vervangt zoals in alle bekerwedstrijden eerste keus Jeroen Zoet onder de lat. Voor de 32-jarige Pasveer betekent het een weerzien met zijn voormalige werkgever. Cocu liet bovendien doorschemeren dat er nog meer veranderingen gaan plaatsvinden.

Ook sprak Cocu over twee vleugelaanvallers die op de weg terug zijn. Van hen is Narsingh het dichtst bij een terugkeer. Tijdens het uitduel met Manchester United liep hij een hamstringblessure op, waarna de verwachting was dat hij drie weken niet inzetbaar zou zijn. Nu, iets minder dan die drie weken later, traint Narsingh echter alweer volop mee. Na de training van dinsdag wordt bekeken of hij fit genoeg is voor een plek in de wedstrijdselectie.

Dat laatste geldt in mindere mate ook voor Maxime Lestienne. De Belgische linksbuiten ontbrak geruime tijd vanwege privé-omstandigheden – zowel zijn moeder als zijn vader overleed in korte tijd zeer onverwachts – maar is weer terug in Eindhoven. Cocu meldde maandag echter dat een plaats in de selectie en speelminuten voor Lestienne nog wat verder weg zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.