PSV beloont Brenet met een nieuw contract

Reacties

PSV heeft het contract met Joshua Brenet opengebroken. De 21-jarige verdediger was in Eindhoven nog in het bezit van een lopende verbintenis tot medio 2016, maar de regerend landskampioen heeft er nu een jaar aan vastgeplakt, met een optie op nog een extra seizoen.

PSV beloont Brenet met een nieuw contract

'Dit is een heerlijk gevoel', sprak Brenet na de contractondertekening op de clubsite. 'Het geeft een extra boost dat ze met me door willen gaan, zeker na wat er allemaal gezegd is', doelde hij op de negatieve kritieken na wat mindere optredens. 'Ik heb vertrouwen in mijzelf en de club heeft ook vertrouwen in mij.'

Brenet is dit seizoen - mede door blessures bij concurrenten Simon Poulsen en Jetro Willems - een vaste waarde in de basiself van trainer Phillip Cocu. De in Kerkrade geboren verdediger kwam in negen van de elf competitiewedstrijden in actie.

De jongeling debuteerde in 2012 voor PSV. Toenmalig hoofdcoach Dick Advocaat liet hem destijds invallen in het Europa League-duel met Napoli, waarna in 2013 zijn competitiedebuut volgde tegen Go Ahead Eagles. Vorig seizoen, waarin de Eindhovenaren de landstitel veroverden, kwam hij tot achttien optredens.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.