PSG-voorzitter: 'Nu gaan we voor de Champions League'

Reacties

Nasser Al Khelaifi wil na de derde Franse titel op rij met Paris Saint-Germain ook in de Champions League aan de weg gaan timmeren. De Qatarese voorzitter ziet dat als de volgende stap in zijn project.

PSG-voorzitter: 'Nu gaan we voor de Champions League'

Sinds Al Khelaifi met zijn Qatar Sports Investments  in 2011 PSG overnam heeft de club grote stappen gezet. Dat de Parijse topclub zaterdag bij Montpellier (2-1) voor de derde keer op rij kampioen werd was daarvan hét bewijs voor de geldschieter. 'Dit was een geweldige avond voor ons. Dit is onze derde trofee, na de Super Cup en de Coupe de la Ligue. Nu proberen we ook de Coupe de France te pakken', zei hij op de clubwebsite.

'Ons project blijft groeien', vervolgde de voorzitter. 'Ik heb veel vertrouwen in de toekomst en ik hoop dat we de Champions League gaan winnen. Dat is het doel waar we met zijn allen naartoe werken.' PSG werd dit seizoen – net als in de voorgaande twee jaargangen – in de kwartfinale van het miljoenenbal uitgeschakeld.

Genieten
Trainer Laurent Blanc was ook verheugd over de landstitel. 'Dit is genieten, nog meer dan vorig seizoen toen alles al een speelronde eerder beslist was. Het is mooi om de spelers feest te zien vieren. Zij winnen de titels, niet de coach. Ik moet mezelf niet op de voorgrond plaatsen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.