PSG verkoopt én haalt concurrent voor Van der Wiel

Reacties

Gregory van der Wiel heeft bij Paris Saint-Germain komend seizoen een andere concurrent voor de rechtsbackpositie. Christophe Jallet vertrekt, Serge Aurier kómt juist naar Parijs.

PSG verkoopt én haalt concurrent voor Van der Wiel

De dertigjarige Jallet (foto) verlaat Parijs na vijf seizoenen en trekt naar Olympique Lyon. In totaal kwam hij tot 198 officiële wedstrijden voor PSG, waarmee hij tweemaal landskampioen werd. Niet lang na de transfer van Jallet, ex-aanvoerder van PSG, werd de komst van zijn vervanger al bekendgemaakt.

De 21-jarige Ivoriaan Serge Aurier wordt voor één seizoen gehuurd van Toulouse. Daarnaast heeft PSG een optie tot koop bedongen. Aurier speelde eerder voor RC Lens en was met Ivoorkust afgelopen zomer actief op het WK in Brazilië. Daar deed hij alledrie de groepsduels de volle negentig minuten mee.

Gregory van der Wiel zal het nieuws met gemengde gevoelens aangehoord hebben. Met Jallet ziet hij een concurrent voor de rechtsbackpositie vertrekken. Anderzijds maakte de jonge Aurier op het WK indruk. Hij zal vermoedelijk dan ook niet puur als stand-in voor de 26-jarige Nederlander (die zelf het WK miste door een blessure) zijn gehaald.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.