PSG succesvol in beroep: Ibrahimovic eerder terug

Reacties

Zlatan Ibrahimovic kan op 2 mei zijn rentree maken in de Ligue 1, aangezien de schorsing van de spits van Paris Saint-Germain werd teruggebracht naar drie wedstrijden.

PSG succesvol in beroep: Ibrahimovic eerder terug

De Franse tuchtcommissie schorste de Zweedse vedette onlangs voor vier duels naar aanleiding van zijn uitlatingen over de arbitrage in Frankrijk. 'In de vijftien jaar dat ik voetbal, heb ik nog nooit zo'n slechte scheids gezien. Dit schijtland verdient geen club als Paris Saint-Germain in zijn competitie', foeterde hij na de 3-2 nederlaag tegen Girondins Bordeaux.

Ondanks excuses kreeg Ibrahimovic alsnog vier duels (drie duels aangevuld met een in een onvoorwaardelijke omgezette extra wedstrijd) aan zijn broek. In de finale van de strijd om de Coupe de la Ligue tegen Bastia (4-0 winst) mocht hij nog wel meedoen, hij scoorde zelfs twee keer, maar de competitieduels met Olympique Nice, Lille, Metz en FC Nantes zou hij moeten missen. Tegen die laatste tegenstander kan hij nu tóch meedoen, aangezien de schorsing na beroep één wedstrijd werd teruggebracht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.