Promes eist hoofdrol op bij zege Spartak Moskou

Reacties

Quincy Promes heeft met twee treffers een groot aandeel gehad in de 3-1 zege van Spartak Moskou op bezoek bij Amkar Perm. De Nederlander doet daardoor een gooi naar een plaats in de defintieve selectie van bondscoach Danny Blind.

Promes eist hoofdrol op bij zege Spartak Moskou

Promes, die in verband wordt gebracht met een overgang naar VfL Wolfsburg, was vorig seizoen met dertien doelpunten en vijf assists in de competitie uiterst belangrijk voor Spartak Moskou en lijkt die lijn dit jaar door te trekken. In de vierde speelronde vond de 23-jarige Nederlander twee keer het net tegen Samara (2-0 winst) en op bezoek bij Amkar voegde hij twee treffers aan zijn totaal toe.

Blind zal tevreden hebben geconstateerd dat het met de vorm van Promes wel goed lijkt te zitten. De kersverse keuzeheer maakte vrijdag bekend dat de viervoudige international deel uitmaakt van zijn voorselectie voor de cruciale EK-kwalificatieduels met IJsland en Turkije (3 en 6 september). Promes kwam in de vriendschappelijke wedstrijd tegen de Verenigde Staten (4-3 verlies) eerder dit jaar voor het laatst in actie voor Oranje.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.