Platje wil bij VVV 'weer spelen en vertrouwen tanken'

Reacties

Melvin Platje keert terug in Nederland. De 25-jarige spits heeft zich transfervrij verbonden aan VVV-Venlo.

Platje wil bij VVV 'weer spelen en vertrouwen tanken'

Een terugkeer in Nederland betekent direct ook dat de voormalige speler van onder meer FC Volendam, NEC en het Azerbeidjaanse Neftchi Baku in moet leveren op zijn salaris. 'Maar geld is niet altijd het belangrijkste', zegt de aanvaller in gesprek met Voetbal International. 'Er speelden wel meerdere dingen, maar er sprak veel vertrouwen uit de woorden van de trainer (Maurice Steijn, red.).'

Bij VVV wil Platje zijn loopbaan weer nieuw leven inblazen. 'Het gaat mij er nu om dat ik weer lekker kan spelen, plezier in het spel ga krijgen, goals ga maken en vertrouwen kan tanken.' Bij Neftchi Baku, de club die Platje ook nog even verhuurde aan Kalmar FF uit Zweden, liet hij onlangs zijn contract ontbinden omdat hij daar 'heel erg lastig' aan speeltijd zou komen.

Technisch directeur Stan Valckx toont zich verheugd met het aantrekken van de aanvaller. 'Hij heeft zowel in de ere- als eerste divisie bewezen dat hij een neusje voor de goal heeft.  Hij was transfervrij, dus hij kon ook nog na de transferdeadline binnengehaald worden.' (Mitchell Minnaard)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.