Piqué haat Real en heeft sympathie voor Augsburg

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Piqué haat Real en heeft sympathie voor Augsburg

'Kom jongens, we gaan feestvieren. Schijt aan die gasten van Real Madrid, we zullen ze deze prijs eens laten zien!'
Gerard Piqué staat er niet om bekend een groot fan te zijn van Real Madrid. Integendeel, de verdediger van Barcelona heeft niet veel met de aartsrivaal. Het vermakelijke is: dat laat hij blijken ook. Deze weinig vleiende woorden riep hij uit na het winnen van de Europese Super Cup, de microfoon van het Spaanse tv-programma El Chiringuito ving de kreten op.

Na het feestvieren had Piqué gelukkig nog wel even de tijd om via de mobiele app van One Football zijn voorspellingen voor de Bundesliga door te geven. Zo leren we dat hij (niet geheel verrassend) Bayern München als landskampioen en Robert Lewandowski als topscorer kiest. Leuker: hij verwacht dat FC Augsburg het boven verwachting zal doen. Een opsteker voor onze landgenoot Paul Verheagh!

En met die steunbetuiging waren ze in Duitsland vervolgens weer heel erg blij.

Waarna Piqué nog een extra succeswens had voor Verheagh en co.

'Het is een zelfverzekerde jongen, met geweldige kwaliteiten. Dat zal hem niet dwarszitten, anders had hij dat shirt niet geaccepteerd.'
• Manchester United-clublegende Bryan Robson denkt dat Memphis Depay de druk van het magische rugnummer 7 op Old Trafford wel aankan.

Ronaldinho is inmiddels 35, maar de Braziliaan tovert nog als in zijn jonge jaren. Veel haalde het overigens niet uit, want zijn Fluminese verloor met 1-0 bij Internacional.

Aaah, daar is-ie weer. Binnen de lijnen hadden we al even niets meer vernomen van Mario Balotelli, maar gelukkig voor alle liefhebbers is hij op social media nog wél actief. Woensdag was de Italiaan jarig (25) en dat laat de flamboyante aanvaller niet onopgemerkt voorbij gaan.

'Ja, het begint een echte soap te worden. Het komt Chelsea misschien ook niet slecht uit dat de aandacht nu niet op het gelijkspel tegen Swansea komt te liggen.'
• Southampton-manager Ronald Koeman constateert dat het tamelijk onrustig is bij Chelsea, waar fysio Eva Carneiro persona non grata is geworden. Maar dat hoeft niet nadelig uit te pakken voor de Londenaren, zo zegt Koeman daar snel bij.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.