Personele problemen stapelen zich op voor Feyenoord

Reacties

Feyenoord moet vrezen dat de verloren Klassieker zijn weerslag heeft op het verdere verloop van de titelstrijd. De zorgen van trainer Giovanni van Bronckhorst beperkten zich na afloop van de 2-1 nederlaag in Amsterdam niet tot het slechte resultaat.

Personele problemen stapelen zich op voor Feyenoord

Van Bronckhorst zag al vroeg in de wedstrijd Nicolai Jørgensen uitvallen met hamstringklachten, terwijl Rick Karsdorp halverwege achterbleef in de kleedkamer door een kniekwetsuur. De coach van de Rotterdammers kon na afloop nog niet zeggen of de spits en de rechtsback woensdag weer fit zijn als hekkensluiter Go Ahead Eagles op bezoek komt in De Kuip.

De ziekenboeg van de Rotterdammers zat richting het uitduel met Ajax al behoorlijk vol. Bilal Basaçikoglu en Terence Kongolo waren niet op tijd hersteld voor de cruciale wedstrijd met het oog op de titelstrijd, terwijl Eljero Elia slechts fit genoeg was om in De Klassieker op de bank te beginnen. Bovendien is Tonny Vilhena nog geschorst en kwam Bart Nieuwkoop eveneens niet ongeschonden uit de strijd.

Met nog zes speelronden voor de boeg dringt de vraag zich daardoor op of de selectie van Feyenoord breed genoeg is om al die personele problemen op te vangen. Dat terwijl de spanning in de titelrace weer helemaal terug is. Ajax heeft na zondagmiddag nog maar drie punten minder dan de koploper, kampioen PSV volgt op twee punten van de nummer twee.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.