Pellegrini verkiest Pantilimon opnieuw boven Hart

Manuel Pellegrini kiest ook tijdens het thuisduel met CSKA Moskou in de groepsfase van de Champions League voor Costel Pantilimon als doelman. De manager van Manchester City stelt dat Joe Hart meer rust nodig heeft.

Pellegrini verkiest Pantilimon opnieuw boven Hart

Afgelopen zaterdag nam Pantilimon de plaats in van Hart tijdens het thuisduel met Norwich City (7-0 winst), aangezien de 37-voudig international van Engeland de wedstrijden daarvoor geen sterke indruk maakte. 'Ik weet nog niet wanneer Joe weer terugkeert in de basiself', reageerde Pellegrini op het perspraatje voor de Champions League-wedstrijd van dinsdag.

'Het is erg belangrijk dat hij nu even rust neemt', vervolgde Pellegrini maandag. 'Hij heeft de afgelopen tweeëneenhalf jaar alle wedstrijden gespeeld die er te spelen waren. We zullen wel zien wat we in de toekomst doen, maar dinsdag staat Pantilimon op doel. Hart reageert zelf heel goed op deze tegenslag, maar hij is dan ook een echte professional.'

Hart speelde sinds zijn debuut in 2006 liefst 173 duels in de Premier League namens City en groeide ook uit tot international. Maar nu hij zijn basisplaats is kwijtgeraakt, is het onduidelijk of Hart ook doelman van Engeland zal zijn tijdens het WK volgend jaar in Brazilië.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen