Pellegrini mist spitsen en blijft hopen op Lampard

Reacties

In de jacht op de koppositie moet Manchester City het voorlopig stellen zonder Sergio Agüero en Edin Dzeko, maar manager Manuel Pellegrini denkt Frank Lampard langer te kunnen behouden.

Pellegrini mist spitsen en blijft hopen op Lampard

Lampard wordt op dit moment gehuurd van zusterclub New York City FC, dat in maart debuteert in de Major League Soccer, en zou in januari weer vertrekken uit Manchester. 'Frank is enorm belangrijk en ik hoop dat hij blijft', liet Pellegrini dinsdag weten. 'Binnenkort zal hier uitgebreid over gesproken worden.'

Wellicht gaat City komende transferperiode ook op zoek naar een nieuwe spits, want Pellegrini gaf dinsdag aan dat Agüero en Dzeko nog een maand buitenspel staan. Stevan Jovetic was de laatste weken ook geblesseerd, maar maakt mogelijk spoedig zijn rentree. De achttienjarige José Ángel Pozo, die op dit moment ziek is, was de laatste weken de enige spits in de selectie.

Manchester City gaat vrijdag op bezoek bij West Bromwich Albion in de achttiende speelronde van de Premier League. De ploeg van Pellegrini bezet op dit moment de tweede plaats met slechts drie punten achterstand op koploper Chelsea.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.