Pellè en Forster zorgen voor smet op verjaardag Koeman

Reacties

Hij was zaterdag jarig en won met Southampton van Burnley (2-0), maar toch was Ronald Koeman na de wedstrijd niet echt tevreden. De geblesseerd uitgevallen keeper Fraser Forster en de niet scorende Graziano Pellè baren de oefenmeester zorgen.

Pellè en Forster zorgen voor smet op verjaardag Koeman

Op de 52ste verjaardag van Koeman gingen The Saints er door goals van Shane Long en een eigen treffer van Jason Shackell met de winst vandoor. 'De tweede helft speelden we erg goed. We waren dominant en hadden veel balbezit, dus al met al was het een prima overwinning vandaag', zo vatte Koeman tegenover de BBC samen. Maar daarmee was het wel gedaan met het goede nieuws.

De blessure van doelman Fraser Forster leidde namelijk tot een bedrukte stemming bij Koeman. 'Hij is nu in het ziekenhuis, maar het ziet er erg slecht uit', treurde hij. Forster moest zich al na een klein kwartier laten vervangen met een op het oog zeer ernstige knieblessure. 'We moeten de scan afwachten. Ik hoop dat het meevalt, maar onze dokter is verre van positief', constateerde Koeman.

Ook het spel van Graziano Pellè leidde bij de manager niet bepaald tot positiviteit. De ex-Feyenoord begon dit seizoen goed, maar scoort al sinds 20 december niet meer in competitieverband. Tegen Chelsea moest hij van Koeman op de bank beginnen, maar zaterdag kreeg hij weer een basisplek. Het lukte Pellè wederom niet te scoren. 'Hij heeft het op dit moment moeilijk, hij worstelt. Als hij hard blijft werken, komen die goals wel weer', gaf Koeman zijn spits als advies mee.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.