Pellè: 'De sfeer in De Kuip is altijd fantastisch'

Reacties

Graziano Pellè kijkt reikhalzend uit naar zijn afscheid bij Feyenoord, de club waar de huidige spits van Southampton in twee jaar furore maakte.

Pellè: 'De sfeer in De Kuip is altijd fantastisch'

'Het is gebruikelijk bij Nederlandse clubs om afscheid te nemen van de fans voorafgaand aan een wedstrijd, maar vanwege het drukke schema van de Premier League en de nationale ploeg van Italië heb ik dat nog niet kunnen doen bij Feyenoord', laat Pellè weten op het videokanaal van The Saints.

'Ik kijk er enorm naar uit, want de sfeer in De Kuip is altijd fantastisch', aldus de Italiaanse aanvaller, die net als zijn nieuwste ploeggenoot Jordy Clasie door de Rotterdamse fans wordt bedankt voor bewezen diensten. De huidige spelers van Southampton krijgen donderdag een speciaal afscheid van hun voormalige werkgever. Feyenoord neemt het dan vriendschappelijk op tegen de ploeg van oud-trainer Ronald Koeman.

Clasie is een jeugdproduct van de Rotterdammers. De 24-jarige middenvelder kwam 155 keer in actie voor zijn jeugdliefde en vertrok deze zomer naar Engeland. De dertigjarige Pellè maakte in 2012 zijn entree in de havenstad. De Italiaanse spits was in 66 optredens 55 maal trefzeker voor Feyenoord en vertrok in aanloop naar vorig seizoen naar de club van Koeman.

Bekijk hieronder het hele interview met Pellè en zijn nieuwste ploeggenoot Clasie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.