PEC Zwolle en Jans dinsdag om de tafel

Reacties

Zoals gebruikelijk gaat de leiding van PEC Zwolle tijdens het winterse trainingskamp om de tafel met trainer Ron Jans voor een gesprek over de toekomst.

PEC Zwolle en Jans dinsdag om de tafel

In het Spaanse Mijas zullen voorzitter Adriaan Visser en technisch directeur Gerard Nijkamp dinsdag aanschuiven voor een onderhoud met de succesvolle coach. Jans haalde met PEC tweemaal de bekerfinale, won er één van, pakte in 2014 ook de Johan Cruijff Schaal en overtreft in zijn derde seizoen opnieuw de verwachtingen met een plek in de subtop. Niet verwonderlijk dus dat de Zwolse directie de hoop heeft een nieuw contract met Jans overeen te komen.

Nijkamp: 'Het huwelijk tussen Ron en PEC is tot nu toe heel mooi, en waarom zou je iets verbreken wat goed is? De intentie is dus om met elkaar door te gaan. Ik verwacht morgen ook een zeer constructief gesprek, maar je weet natuurlijk nooit. We gaan nu eerst eens aftasten wat de plannen van Ron zijn en of hij zich ook kan conformeren aan onze visie voor de toekomst. Het kan best dat er nog wat bedenktijd overheen zal gaan, maar ik ben zoals altijd positief dat we er samen uit gaan komen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.