Van Hintum mikt op duel met SC Heerenveen

Reacties

Bart van Hintum ligt op koers om na de winterstop weer te kunnen spelen voor PEC Zwolle. De linksback van de huidige nummer negen van de Eredivisie hoopt er bij het begin van de tweede seizoenshelft, als de Zwollenaren in eigen huis SC Heerenveen treffen, weer bij te zijn.

Van Hintum mikt op duel met SC Heerenveen

PEC is momenteel op trainingskamp in het Zuid-Spaanse Mijas, dat tussen Marbella en Málaga ligt. Daar revalideert van Hintum verder van zijn knieblessure.  

'Ik doe bijna alles mee en dat gaat goed. Ik hoop dat een reactie uitblijft en dat het steeds beter gaat', vertelt hij op de clubwebsite. 'Het duel met Heerenveen is het doel', aldus de linksback over het duel van zaterdagavond 16 januari.

Trainer Ron Jans is blij met het trainingskamp. 'De omstandigheden zijn hier geweldig, dus we gaan zeker een mooie trianingsweek tegemoet', aldus de coach, die Ryan Thomas vanwege knieklachten moet missen in Spanje.  De jongelingen Sander Thomas, Dalvin Havertong, Josef Kvida en doelman Mike Hauptmeijer reisden wel mee. Vrijdag oefent PEC tegen NEC om 15.30 uur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.