Payet en Lanzini schieten improductief West Ham te hulp

Reacties

West Ham United-smaakmakers Dimitri Payet en Manuel Lanzini keren sneller dan verwacht terug na hun blessures. De rentree van het duo komt als geroepen voor manager Slaven Bilic.

Payet en Lanzini schieten improductief West Ham te hulp

In de laatste drie competitiewedstrijden kwamen The Hammers namelijk niet tot scoren (drie keer 0-0). De laatste competitiezege dateert van 24 oktober, toen Chelsea met 2-0 onderuitging tegen de stadgenoot. Desondanks staat West Ham dankzij een sterk begin nog altijd achtste.

De uitstekende start van het seizoen was grotendeels te danken aan Payet (vijf goals en drie assists), terwijl Lanzini met vier treffers ook een belangrijk aandeel had in de productie van de Londenaren. West Ham won onder meer op bezoek bij Arsenal, Liverpool en Manchester City.

Payet liep begin november een enkelblessure op en zou in eerste instantie drie maanden toe moeten kijken, maar manager Bilic heeft op de clubsite goed nieuws voor zijn achterban. 'Hij ligt voor op schema en kan tegen Liverpool (2 januari) mogelijk al in actie komen.'

Ronald Koeman hoeft nog niet te vrezen voor de inbreng van de Fransman, maar krijgt met Southampton maandag wellicht wel te maken met Lanzini. De Argentijn liep begin december een bovenbeenblessure op en zou zes weken uit de roulatie zijn, maar ook bij hem verloopt het revalidatieproces soepel. 'Hij is er waarschijnlijk bij tegen Southampton', zegt Bilic.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.