West Ham komt ook bij Swansea niet tot scoren

Reacties

In de uitwedstrijd tegen Swansea City is West Ham United voor de derde keer op rij blijven steken op een doelpuntloos gelijkspel.

West Ham komt ook bij Swansea niet tot scoren

Niet alleen eindigden de laatste drie duels van West Ham in 0-0, van hun laatste zes wedstrijden wonnen de Londenaren er zelfs niet één (V2, G4). En meteen vanaf het begin zag het ernaar uit dat The Hammers ook op bezoek in Swansea geen drie punten zouden pakken. De thuisploeg kreeg namelijk de beste kansen de score te openen. Dat lukte echter niet. Tevens werd de Welshmen een zuivere strafschop onthouden. West Hams centrale verdediger James Collins maakte hands, maar dat werd weggewuifd door de arbitrage.

Ook na de pauze bleef Swansea - waar Marvin Emnes de hele wedstrijd op de bank bleef - de betere ploeg, met de grootste mogelijkheden. Maar nu zette West Ham daar wél wat kansjes tegenover. Met name invaller Enner Valencia zorgde af en toe voor gevaar. Scoren lukte beide teams echter niet, waardoor de Londenaren voor de zevende keer op rij niet wonnen in de Premier League en de ploeg van manager Slaven Bilic blijft steken op de achtste plaats. Swansea staat na de remise tien plaatsen lager..

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.