Paulinho hoopt op succes met 'grote spelers van Spurs'

Paulinho kijkt uit naar de start van het nieuwe seizoen. De Braziliaan, één van de uitblinkers van het toernooi om de Confederations Cup, kwam zaterdag tot een akkoord met Tottenham Hotspur, dat hem voor circa twintig miljoen euro overnam van Corinthians.

Paulinho hoopt op succes met 'grote spelers van Spurs'

'Allereerst wil ik Tottenham Hotspur bedanken voor het vertrouwen', aldus Paulinho op de clubwebsite. 'Ik ben blij dat ik voor Tottenham mag uitkomen. Dit is een enorme uitdaging, ik hoop mijn bijdrage te leveren en succesvol te worden met deze club.'

'In Brazilië wordt er veel gekeken naar de wedstrijden in de Premier League', gaat de winnaar van de Confederations Cup verder. 'Spurs heeft een aantal grote spelers. Ik hoop samen met hen nieuwe successen te boeken.'

Met een bedrag van circa twintig miljoen euro behoort Paulinho tot de duurste aankopen in de clubhistorie. Darren Bent (25 miljoen van Charlton Athletic), David Bentley (22 miljoen van Blackburn Rovers) en Luka Modric (21 miljoen van Dinamo Zagreb) waren vooralsnog de drie duurste aanwinsten van Tottenham.

In de strijd om de handtekening van Paulinho had de Londense topclub veel concurrentie. Onder meer Real Madrid had verregaande interesse in de diensten van de talentvolle Braziliaan, die uiteindelijk de voorkeur gaf aan Tottenham Hotspur. De 24-jarige spelverdeler tekende een meerjarig contract bij de Spurs.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen