Paulinho na keuring bij duurste aanwinsten Tottenham

Tottenham Hotspur is dicht bij het afronden van de eerste transfer van de zomer. Paulinho (24) ondergaat vrijdag in Londen een medische keuring alvorens hij in het bijzijn van voorzitter Daniel Levy en manager André Villas-Boas een meerjarig contract ondertekent. Dat meldt BBC.

Paulinho na keuring bij duurste aanwinsten Tottenham

Paulinho arriveerde vrijdag in de Engelse hoofdstad om zijn overgang van Corinthians naar The Spurs te voltooien. De Braziliaanse topclub ontvangt circa twintig miljoen euro voor de dynamische middenvelder, die recentelijk indruk maakte op het middenveld van Brazilië tijdens het toernooi om de Confederations Cup. Zo maakte hij in de halve finale tegen Uruguay met een kopbal de winnende treffer (2-1).

Paulinho stond ook in de belangstelling van Real Madrid, maar eerder deze week werd al duidelijk dat De Koninklijke het zou gaan afleggen tegen Tottenham. Mogelijk wordt de zeventienvoudig international later deze vrijdag al gepresenteerd.

Met een bedrag van circa twintig miljoen euro gaat Paulinho tot de duurste aankopen in de clubhistorie behoren. Darren Bent (25 miljoen van Charlton Athletic), David Bentley (22 miljoen van Blackburn Rovers) en Luka Modric (21 miljoen van Dinamo Zagreb) waren vooralsnog de drie duurste aanwinsten van Tottenham.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen