Paul Pogba met United opnieuw de sterkste in broederstrijd

Reacties

Manchester United heeft zich woensdagavond eenvoudig geplaatst voor de achtste finale van de Europa League. The Red Devils hadden aan een doelpunt van Henrikh Mkhitaryan genoeg in Frankrijk: 0-1.

Paul Pogba met United opnieuw de sterkste in broederstrijd

Na de 3-0 overwinning van United in Engeland was de return in Frankrijk van de zestiende finale in de Europa League slechts een formaliteit. Desalniettemin stuurde manager José Mourinho een sterk team het veld in, met basisplaatsen voor onder anderen Zlatan Ibrahimovic, Blind en Paul Pogba, die bij Saint-Étienne zijn broer Florentin Pogba trof.

De ijdele hoop van de thuisploeg werd al snel de grond ingeboord toen Mkhitaryan de bezoekers na een kwartier op 0-1 zette. De Armeniër volleerde subtiel raak uit een voorzet van Juan Mata, maar moest nog geen tien minuten later naar de kant. Zijn blessure vormde samen met de rode kaart van Eric Bailly (twee keer geel) de enige smet op een verder zakelijke overwinning van The Mancunians, die door de zege in Frankrijk nog op vier fronten actief zijn.

Eén van die fronten is het toernooi om de League Cup, waarvan United komende zondag de finale speelt tegen Southampton. Dat doen The Red Devils zonder Michael Carrick en Mkhitaryan, bevestigde Mourinho achteraf.

That time again come on my bros 🙏🏿❤️💯#brothers #family #pogba #winners #pogbance

Een bericht gedeeld door Mathias Pogba (@mathiaspogbaofficial) op

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.