'Magische' familie-avond Pogba zorgt ook voor kritiek

Reacties

Hoewel de familie Pogba met volle teugen genoot van het familie-onderonsje in de Europa League, was een van de vroegere United-helden minder enthousiast. Op Old Trafford beslechtte United de broedertwist tussen Paul Pogba en oudere broer Florentin in een 3-0 zege voor de eerste.

'Magische' familie-avond Pogba zorgt ook voor kritiek

Manchester United had de zege te danken aan Zlatan Ibrahimovic, die tegen Saint-Étienne alle goals voor zijn rekening nam. Behalve de Zweed werd ook Pogba na afloop voor iedere camera getrokken. 'Het was iets magisch', zo vertelde de middenvelder van United over het duel met zijn broer. 'Ik kon het eigenlijk nog niet geloven toen ik op het veld tegenover hem stond. We besloten er maar om te lachen en te genieten van het moment. Dit is heel bijzonder', aldus de man van 105 miljoen, die na afloop ook een foto met Florentin, zijn moeder en Sparta-spits Mathias twitterde. De derde Pogba-broer had voor de gelegenheid maar een combinatieshirt aangetrokken (zie tweet onderaan).

Behalve vragen over zijn broer stond Pogba ook stil bij het goede resultaat van United, dat al zo goed als zeker lijkt van een plek in de achtste finale van de Europa League. 'We zijn op de goede weg, maar dit tweeluik is nog niet gespeeld', bleef hij voorzichtig. Florentin, die in de slotfase niet helemaal okselfris het veld moest verlaten, sprak woorden van gelijke strekking. 'Het wordt heel moeilijk. We begonnen goed, maar hebben verzuimd om de kansen af te maken. United deed dat wel en daar herken je de grote ploegen aan.'

Tijdens het duel genoten de gebroeders zichtbaar van hun tweestrijd, maar analyticus Roy Keane vond het maar overdreven. 'Dit was over de top. Die twee hebben vanavond meer met elkaar gesproken, dan ik de afgelopen vijf jaar met al mijn broers. Al die onzin, voor en na zo'n wedstrijd, het slaat nergens op. Maar dat zal het moderne voetbal wel zijn, vrees ik…', zo besloot de voormalige middenvelder van United.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.