Pasveer niet akkoord met schikking van KNVB-aanklager

Remko Pasveer heeft het schikkingsvoorstel van de KNVB-aanklager niet geaccepteerd. De doelman van Heracles Almelo laat het oordeel over aan de tuchtcommissie.

Pasveer niet akkoord met schikking van KNVB-aanklager

Pasveer werd één wedstrijd schorsing voorgehouden door de aanklager naar aanleiding van zijn uitsluiting zondag tegen Feyenoord. De rode kaart ging vooraf aan de 4-0 van Graziano Pellè, die de bijbehorende strafschop benutte.

Arbiter Pol van Boekel oordeelde dat Pasveer de doorgebroken Ruben Schaken dusdanig hinderde dat een rode kaart en een penalty op zijn plaats waren. Uiteindelijk moest Pasveer toezien hoe Feyenoord met 6-0 won.

Pasveer heeft het schikkingsvoorstel niet geaccepteerd en laat de tuchtcommissie donderdag zijn zaak bekijken. Als hij alsnog wordt geschorst, dan mist hij het treffen met streekgenoot FC Twente (zondag).

Heracles heeft nog een minieme kans op deelname aan de play-offs, maar dan moet de ploeg van trainer Peter Bosz in de laatste twee duels wel vijf punten zien goed te maken op SC Heerenveen of FC Groningen.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen