Pasveer: 'Hoop PSV bij Ajax nog een cadeautje te geven'

Reacties

Vitesse-doelman Remko Pasveer bezorgde PSV met een prima optreden zondag een kater (3-3). De goalie belooft zijn oude club nog een handje te helpen in de titelrace.

Pasveer: 'Hoop PSV bij Ajax nog een cadeautje te geven'

Pasveer baalde ondanks het behaalde punt, waarvoor vooraf nog was getekend als resultaat van het bezoek van PSV. 'Ik ben niet blij. Als je drie keer voor komt, dan moet je winnen. Je geeft het drie keer weg. Voor mezelf ben ik wel heel erg blij, maar je wilt de punten halen, je wilt winnen', zei hij tegen FOX Sports.

In de eerste helft had Pasveer ook al een teleurstelling moeten slikken toen scheidsrechter Serdar Gözübüyük een overtreding van de doelman op Hirving Lozano zag en die met een strafschop bestrafte. 'Voor mijn gevoel zoekt hij me op met zijn rechterbeen. Hij gaat al liggen. Ik vind het geen penalty.'

'Geen penalty, maar wel een indirecte vrije trap voor Vitesse'

Pasveer was ondanks de drie tegengoals een van de uitblinkers aan de kant van Vitesse. Met zijn reddingen deed hij zijn oude club PSV pijn. 'Maar ik hoop ze over paar weken cadeautje te geven bij Ajax', zei de goalie met een glimlach.

Ook voor Tim Matavz was een grote rol weggelegd in het puntenverlies van zijn oude club. De Sloveense spits, terug van lang blessureleed, tekende immers voor de 3-2. 'Ik ben echt blij, want na zes maanden ben ik weer terug. Ja, ik scoor tegen PSV. Dat is een beetje jammer misschien, maar wat kan ik doen… Ik ben bij Vitesse om goals te maken. Dat is wat ik wil. Wij kijken naar onszelf natuurlijk en moeten naar de play-offs.'

'Pasveer zat PSV twee keer binnen een minuut dwars'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.