Parma-selectie dreigt collectief op te stappen

Reacties

Parma moet de competitie wellicht afmaken met een jeugdelftal. De spelers van de club dreigen gezamenlijk te vertrekken.

Parma-selectie dreigt collectief op te stappen

Als Parma voor 17 februari niet een deel van de achterstallige salarissen overmaakt, dreigen de spelers te vertrekken. 'Dat is de deadline die we als groep gesteld hebben. Als er dan nog geen geld is, zijn al mijn spelers vrij om daaraan hun eigen consequenties te verbinden', aldus trainer Roberto Donadoni, die zelf de mogelijkheid tot opstappen nadrukkelijk openlaat.

De spelers van Parma ontvingen dit seizoen nog geen euro salaris. Vanwege het uitblijven van betalingen leverden Antonio Cassano en Felipe hun contract in. Daarnaast verkocht de club eind januari liefst tien spelers, waardoor er weinig meer over is van Donadoni's selectie. De transfer van spits Nicola Pozzi naar Chievo Verona symboliseert de totale paniek van Parma, dat hem voor 1.000 euro verkocht.

Vanwege de financiële problemen kreeg Parma dit seizoen een punt aftrek en mocht het niet deelnemen aan de Europa League. De club staat met negen punten uit 21 duels stijf laatste.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.