Renoverend Milan haalt Paletta op bij leeglopend Parma

Reacties

AC Milan versterkt zich op de laatste dag van de winterse transferdeadline met Gabriel Paletta. De 28-jarige centrumverdediger komt over van hekkensluiter Parma. Dat bevestigt Milan, onder voorbehoud van de medische keuring.

Renoverend Milan haalt Paletta op bij leeglopend Parma

De oude én nieuwe werkgever van de in Argentinië geboren Paletta troffen elkaar zondagavond in Milaan, Il Rossoneri wonnen dat duel met 3-1. De transfer van de voormalig speler van onder meer Boca Juniors en Liverpool kondigde zich al aan, aangezien Paletta in dat duel al op de bank bleef. Met het aantrekken van de viervoudig Italiaans international heeft trainer Filippo Inzaghi zijn zesde winterse aanwinst binnen.

Eerder deze maand trok de kwakkelende grootmacht Suso (Liverpool), Alessio Cerci (Atlético Madrid), Salvatore Bocchetti (Spartak Moskou), Mattia Destro (AS Roma) en Luca Antonelli (Genoa) aan. Paletta zal met collega-aanwinst Bochetti, Alex, Adil Rami, Cristian Zapata en Phillipe Mexès moeten concurreren voor een plek centraal achterin. Het in zware financiële én sportieve problemen verkerende Parma vervolgt daarmee de weg naar beneden.

De club keert al het hele seizoen geen salarissen uit en zag als gevolg daarvan vedette Antonio Cassano vertrekken. De rode lantaarndrager presenteerde evenwel doodleuk Antonio Nocerino van AC Milan en Cristian Rodríguez (Atlético Madrid) en Silvestre Varela van FC Porto als dure aanwinsten. De spelers van Parma zijn op hun beurt woedend op de clubleiding, velen overwegen hun contract te laten ontbinden. Een leegloop dreigt bij de ploeg die tien punten achterstand heeft op de veilige plaatsen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.