Paris Saint-Germain breekt verbintenis Marquinhos open

Reacties

Minder dan twee jaar na zijn entree heeft Marquinhos zijn verblijf bij Paris Saint-Germain verlengd tot medio 2019. De Braziliaanse verdediger maakt graag deel uit van het 'magnifieke project'.

Paris Saint-Germain breekt verbintenis Marquinhos open

Marquinhos maakte in 2013 als negentienjarige de overstap van AS Roma naar Paris Saint-Germain, dat ruim dertig miljoen euro neerlegde voor de Braziliaanse belofte. Getuige het nieuwe contract heeft hij aan de hoge verwachtingen voldaan.

'Het is fantastisch nieuws. Het laat zien dat ik goed bezig ben', zei Marquinhos op de website van PSG. 'Het is een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Het project is magnifiek, en het leven in Parijs is heerlijk. Ik ben heel gelukkig met alles dat gebeurd is in mijn leven sinds ik hier ben gekomen. PSG heeft mij zoveel gegeven.'

De Parijse club heeft met de nieuwe verbintenis de concurrentie de loef afgestoken. 'De grootste clubs waren geïnteresseerd in hem', zei PSG-president Nasser Al Khelaifi. 'Zijn nieuwe contract versterkt de ambitieuze plannen van onze club.' Naar verluidt was Manchester United een van de clubs met belangstelling voor Marquinhos.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.