Özil dicht bij rentree na maanden van blessureleed

Reacties

Mesut Özil (26) hoopt Arsenal snel weer van dienst te zijn. De Duitse spelmaker miste de afgelopen drie maanden van The Gunners door blessureleed, maar heeft aangegeven dat zijn rentree nadert.

Özil dicht bij rentree na maanden van blessureleed

Het FA Cup-duel van zondag met Hull  City komt te vroeg voor de Duitser, maar hij denkt een week later in het competitieduel met Stoke City weer van de partij te kunnen zijn.

Tijdens de periode dat zijn knieklachten hem aan de kant hielden, boekte Arsenal wisselende resultaten. De Duitser denkt dat er voor de Londenaren desondanks nog voldoende kans op succes ligt in 2015. 'We zitten nog in de Champions League en ook in de competitie is alles mogelijk', aldus de middenvelder.

Arsenal bezet momenteel de zesde plaats met slechts vier punten achterstand op nummer drie Manchester United. In BILD kijkt Özil terug op het voorbije kalenderjaar. Hoewel hij de nodige kritiek kreeg is de van Real Madrid overgekomen middenvelder vooral positief. 'Met Arsenal hebben we na negen jaar zonder prijs de FA Cup gewonnen en we zijn wereldkampioen geworden', besluit Özil.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.