Wenger gekscherend: 'Ik overweeg kerkbezoek voor loting'

Reacties

Arsenal-manager Arsène Wenger overweegt dit weekend een kerkbezoek om te bidden. Dit zei hij gekscherend voor een goede loting in de Champions League. Maandag wordt Arsenal aan een tegenstander in de achtste finale van het miljoenenbal gekoppeld.

Wenger gekscherend: 'Ik overweeg kerkbezoek voor loting'

In de voorgaande twee jaargangen trof Arsenal het sterke Bayern München in de achtste finale en vond de ploeg van Wenger zijn Waterloo tegen de Duitse topclub. De Fransman hoopt dat het lot zijn ploeg dit keer beter gezind is. 'Misschien breng ik dit weekend nog een bezoekje aan de kerk', vertelde Wenger met een knipoog tegenover de Engelse media na de overtuigende 4-1 zege op Newcastle United.

Midweeks werd Galatasaray met dezelfde cijfers aan de kant gezet en daarmee een crisis in de kiem gesmoord. 'We verloren daarvoor helaas van Stoke en daar voelen wij ons schuldig over', bekende Wenger. 'Ik ben dankbaar dat de fans aan het einde van het duel mijn naam scandeerden, maar ik wil dat de supporters blij zijn omdat we wedstrijden winnen. Dat is ons vak en als we dat niet doen, dan snap ik dat ze niet altijd gelukkig zijn.'

Ziekenboeg
Wenger bevestigde dat Aaron Ramsey (kuitblessure) en Laurent Koscielny (hamstringblessure) enkele weken uit de roulatie zijn en het duo voegde zich daarmee bij de al rijkelijk gevulde ziekenboeg van Arsenal. Ook Jack Wilshere, Theo Walcott, Tomas Rosicky, Mesut Özil, David Ospina, Mikel Arteta en Nacho Monreal zijn namelijk uitgeschakeld.

Wenger kondigde aan in januari zijn selectie vanwege de blessurecrisis te versterken met een extra centrumverdediger. 'We willen voorzichtig zijn met de kwetsuur van Koscielny en hebben extra opties nodig', lichtte hij toe.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.